![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Domácí marinované tofu
1 větší červená cibule marináda Teriyaki (Ekoprodukt) mletý pepř (zelený) trochu oleje, sůl 1 lžička naturamylu 1 plnotučné hořčice 2 stroučky česneku
Za chvíli (asi po 2 minutách) přidáme všechny kořenící přísady i naturamyl, který jsme rozmíchali v troše vody s plnotučnou hořčicí. Vše na mírném ohni mícháme za občasného mícháni až se vše pořádně prosmaží a tofu ještě více ztmavne (viz foto). Jednoduché, ale překvapí Vás výborná chuť … ![]()
| ![]() | ![]() |